Jimmy Guo

Av Jimmy Guo

Bao buns med friterad blomkål

Av Jimmy Guo

(59)

Vad tycker du?

Bao buns med friterad blomkål

Luftiga, goda och otroligt mjuka blir bunsen när de ångkokas. Fyll dem som en taco med krispig blomkål och härliga tillbehör. Gapa stort och hugg in. Tillagningstiden i receptet gäller om du köper färdiga buns.

I klippet visar också kocken Jimmy Guo hur du gör egna ”buns-bröd”

Ingredienser

Gochujangglaze

  • 3 mskgochujang
  • 2 mskgochujangsalsa med ingefära och chili
  • 3 mskHonung
  • 3 mskmirin
  • 2 vitlöksklyftor

Friterad blomkål

  • 1 blomkålshuvud
  • 1,5 dlmajsstärkelse
  • 1,5 dlVetemjöl
  • 0,5 tskVitlökspulver
  • 0,5 tskLökpulver
  • 0,5 tskPaprikapulver
  • 0,5 tskBakpulver
  • 1,5 tskSalt
  • 3 dlKolsyrat vatten
  • Olja, till fritering

Picklad gurka

  • 1 gurka
  • 1 tskSalt
  • 1 dlrisvinäger
  • 0,5 dlSocker

Misomajonnäs

  • 1,5 dlvegansk majonnäs
  • 2 mskVit misopasta
  • 2 tskSoja
  • 1 mskcitronsaft
  • 1 mskSesamolja
  • Salt

Färdiga bao buns

  • bao buns, frysta

Hembakade Bao buns

  • 360 gVetemjöl
  • 4 gBakpulver
  • 5 gTorrjäst
  • 35 gSocker
  • 35 golja
  • 200 ghavremjölk
  • bakplåtspapper
Bao buns med friterad blomkål.
Bao buns med friterad blomkål.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Bao buns med friterad blomkål

Jimmy Guo

Jimmy Guo

När Jimmy Guo lagar mat doftar köket av varma kryddor, ingefära och vitlök och umamin är ständigt närvarande i olika former

Visa 10 recept