Pistagekrämsfyllda bullar med jordgubbar

Av Lise Finckenhagen

(0)

Vad tycker du?

Pistagekrämsfyllda bullar med jordgubbar

Baka saftiga bullar med jordgubbar och pistage som det inte går att få nog av. Smuldeg på toppen ger ett extra hräigt crunch och god smak.
1 portion ger ca 10–12 stora bullar.

Bullar med jordgubbar och pistagekräm.
Bullar med jordgubbar och pistagekräm.

Ingredienser

3,5 dlmjölk
30 gJäst
100 gSocker
2 tskKardemumma
1 tskVaniljsocker
650 gVetemjöl
100 gsmör, rumsvarmt
1 ägg, uppvispat, till pensling
1 tskBakpulver
12 jordgubbar, till topping

Pistasch- och mandelkräm

50 gPistagenötter
50 gMandel
100 gsmör, rumsvarmt
100 gSocker
1 ägg

Smuldeg

100 gsmör, i små bitar
100 gSocker
100 gVetemjöl
1 tskKanel

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pistagekrämsfyllda bullar med jordgubbar

Ämnen