Rökt oliv och fetafylld kycklingfilé
Att lägga kyckling på grillen är tacksamt, det blir så otroligt gott. Recept ur kokboken Grilla mer av Per Ehrlund.
Tips! Vi har även ett recept till chilidressing som kan användas i detta recept.
Ingredienser
- 0,5 paprika, grillad
- 4 kycklingfiléer
- Salt
- Svartpeppar, nymalen
- 100 gOliver, valfria
- 100 gFetaost
- 0,5 tskChiliflakes
- bindgarn
Grillad sallad
- 1 huvudisbergssallad, delad
- 50 gSmör, eller 0.5 dl olivolja
- 0,5 paprika, grillad
- 1 dlBladpersilja, grovt hackad
- chilidressing
- 1 röd chilifrukt, skivad
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Per Ehrlund
Per Ehrlund är snickaren som blev grillexpert på senare år. Han är en av Sveriges mest anlitade grillinstruktörer och med glimten i ögat inspirerar han med sina genuina kunskaper i grillandets konst. I programmet “Sommargrillen” bjuds det på en grillfest som heter duga. Per lagar massor med goda rätter och lär samtidigt ut sina bästa tips och tekniker så att du kan briljera under sommarens alla grillfester.
Visa 9 recept