Snabbnudlar med stekt svamp, mjukkokt ägg och strimlad kål

Av Anna Wendt

(5)

Vad tycker du?

Snabbnudlar med stekt svamp, mjukkokt ägg och strimlad kål

Ett paket snabbnudlar går både snabbt och enkelt att förvandla till en god och mättande nudelsoppa. Jag brukar förbereda två åt gången, men vill du kan du dubbla satsen och frysa in burken med nudlar och grönsaker för sig och buljongen för sig. Ta fram kvällen innan och låt tina i kylen över natten.

Snabbnudlar med stekt svamp, mjukkokt ägg och strimlad kål.
Snabbnudlar med stekt svamp, mjukkokt ägg och strimlad kål.

Ingredienser

  • 2 paketsnabbnudlar
  • 6 dropparSesamolja
  • 2 tskJapansk soja
  • 250 gSvamp
  • 150 gKålmix, färdigstrimlad ur påse
  • Rapsolja, till stekning
  • 1 dledamamebönor, frysta
  • 2 ägg
  • 1 krukakoriander
  • 0,5 mskSesamfrön

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Snabbnudlar med stekt svamp, mjukkokt ägg och strimlad kål

Anna Wendt

Anna Wendt jobbar frilans som kreativ stylist och skribent med fokus på mat.

Ämnen