Wrap med fläsk och sweet chili
Fläskfilé stekt med sweet chili-sås blir tillsammans med grönsaker och färska örter en perfekt balans av sött, salt, saftigt och krispigt. Så enkelt! Så gott!
Ingredienser
- 4 tortillabröd, stora
- 500 gFläskfilé, strimlad
- 1 dlSweet chilisås
- 4 mskhjärtsallad
- 2 Morötter
- 0,5 gurka
- färsk koriander
- mynta
- Salt
- Peppar
- Olja, till stekning
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.