Wrap med fläsk och sweet chili

Av Lise Finckenhagen

(5)

Vad tycker du?

Wrap med fläsk och sweet chili

Fläskfilé stekt med sweet chili-sås blir tillsammans med grönsaker och färska örter en perfekt balans av sött, salt, saftigt och krispigt. Så enkelt! Så gott!

Wraps är perfekta för både picknick och att äta hemma och du kan variera innehållet precis som du vill.
Wraps är perfekta för både picknick och att äta hemma och du kan variera innehållet precis som du vill.

Ingredienser

  • 4 tortillabröd, stora
  • 500 gFläskfilé, strimlad
  • 1 dlSweet chilisås
  • 4 mskhjärtsallad
  • 2 Morötter
  • 0,5 gurka
  • färsk koriander
  • mynta
  • Salt
  • Peppar
  • Olja, till stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Wrap med fläsk och sweet chili

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.