Persikohalvor med grädde och mandel

Av Godare

(74)

Vad tycker du?

Persikohalvor med grädde och mandel

Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter. Öppna burken, vispa grädde, rosta mandelspån, lägg upp på fat, färdigt! Snabbare blir det knappt och gott är det i all sin enkelhet.

Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.
Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.

Ingredienser

1 burkpersikohalvor i sockerlag
2 dlgrädde
50 gMandelspån

Gör så här

  1. Vispa grädden.
  2. Rosta mandelspånen i en stekpanna på medelvärme så de får lite färg, passa noga så de inte bränns, det kan gå fort.
  3. Öppna burken med persikor och lägg upp på fina tallrikar. På med en rejäl klick grädde och strössla över mandelspånen, klart att servera.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Persikohalvor med grädde och mandel