Persikohalvor med grädde och mandel

Av Godare

Vad tycker du?

Persikohalvor med grädde och mandel

(74)

Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter. Öppna burken, vispa grädde, rosta mandelspån, lägg upp på fat, färdigt! Snabbare blir det knappt och gott är det i all sin enkelhet.

Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.

Ingredienser

Ingredienser

1 burk
persikohalvor i sockerlag
2 dl
grädde
50 g
Mandelspån

Gör så här

1
Vispa grädden.
2
Rosta mandelspånen i en stekpanna på medelvärme så de får lite färg, passa noga så de inte bränns, det kan gå fort.
3
Öppna burken med persikor och lägg upp på fina tallrikar. På med en rejäl klick grädde och strössla över mandelspånen, klart att servera.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Mangoglass på bara fyra ingredienser

  2. Hallonsorbet – med smak av äkta hallon

  3. Eton mess – klassisk brittisk dessert med maränger

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Efterrätter
decoration divider

Efterrätter

Visa alla

Friterade äppelskivor med äppelkolasås

Vaniljfromage med portvin

Fluffig chokladmousse på nolltid

Pannkakor med jorgubbar och mascarpone