Kanelbröd med pistagefyllning

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Kanelbröd med pistagefyllning

Bjud på fluffigt bröd som får god smak av kanel, kardemumma och pistage. Inuti brödet gömmer sig en krämig fyllning med ännu mer pistagenötter. Mums!

Kanelbröd med pistage
Kanelbröd med pistage

Ingredienser

5 dlmjölk, ljummen
50 gjäst
1 ägg
1 kgvetemjöl
200 gsocker
2 tskkardemumma, malen
2 nypaflingsalt
1 tskVaniljsocker
160 gsmör, rumstempererat
ägg, uppvispat, till pensling

Fyllning

250 gsmör
250 gsocker
3 mskKanel
100 gpistagenötter, malda eller finhackade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kanelbröd med pistagefyllning