Grillad nektarin med burrata och skinka

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Grillad nektarin med burrata och skinka

Testa att grilla nektarin! Det tar inte många minuter innan du har ett härligt sött och lätt karamelliserat tillbehör till den krämiga burratan och de goda skinkskivorna. En helt perfekt rätt i all sin enkelhet.

Grillad nektarin med burrata och skinka
Grillad nektarin med burrata och skinka

Ingredienser

  • 4 nektariner
  • 300 gburrata, eller buffelmozzarella
  • 16 skivorskinka, stora, tunt skivade
  • basilika, färsk
  • Olivolja
  • svartpeppar, malen
  • Flingsalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Grillad nektarin med burrata och skinka

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.