Ryggbiff och zucchinisallad

Av Godare

Vad tycker du?

Ryggbiff och zucchinisallad

(4)

Ryggbiff och zucchinisallad – perfekt för en lchf diet eller paleo! Ett bra sätt att få fina rivna grönsaker är att använda en spiralizer för att få zucchinin nästan som en pasta. Toppa gärna rätten med lite timjan precis innan servering för både färg och smak.

Ryggbiff och zucchinisallad

Ingredienser

Ingredienser

600 g
Ryggbiff

Köttmarinad

0.5 dl
Honung
0.5 dl
Passerade tomater
0.5 dl
Olivolja
Havssalt
Svartpeppar

Zucchinisallad

1
Gul lök
1
zucchini
2
Morötter
2 msk
Olivolja
Havssalt
Svartpeppar

Gör så här

1
Sätt ugnen på 120 grader.
2
Blanda köttmarinaden och låt köttet ligga i en liten stund.
3
Använd en köttermometer och tillaga köttet i ugnen tills innertemperaturen är 55 grader, om du gillar när köttet är lite rosa inuti. Vill du ha köttet mer well done så låt temperaturen stiga till cirka 60–65 grader.
4
Riv alla grönsaker (även löken) och blanda med olivolja. Salta och peppra.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Grillad ryggbiff – så lyckas du

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Kött
    3. Biffar
decoration divider

Kött

Visa alla

Renskavsburgare med skogssvamp

Biffwok med ingefära och sesam

Pulled pork i ugnen

Frasstekt ankbröst med kryddig sås