Filip Poon

Av Filip Poon

Filip Poons juliga revbensspjäll

Av Filip Poon

(3)

Vad tycker du?

Filip Poons juliga revbensspjäll

Matkreatören Filip Poon använder en glaze med kryddblandningen five spices för att få fina julsmaker på revbensspjällen.

– De här bli dundermöra och supergoda, säger Filip Poon.

Ingredienser

1 Revbensspjäll, /spareribs/babyback ribs
Rapsolja
2 mskfive spices
Salt

Glaze

3 mskflytande honung
1 mskSoja
0,5 apelsin, zest och juice
Juliga revbensspjäll med five spices.
Juliga revbensspjäll med five spices.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Filip Poons juliga revbensspjäll

Filip Poon

Filip Poon kallar både sig själv och sina följare för spiskrigare. 2015 slog han igenom i ”Sveriges mästerkock” där jurymedlemmen Markus Aujalay erbjöd honom jobb i direktsändning. Han har tagit OS-guld ihop med ”Stockholm culinary team” och är i dag en av Sveriges största matprofiler på Youtube och Tiktok. I sitt Godare-program bjuder han på trendiga rätter som krispig fish-taco, dunderkebab och tiktok-pasta.

Visa 14 recept