Yoghurtbowl med färska bär
Den här vackert rosa frukostskålen är somrig, söt och väldigt enkel att göra. Häll yoghurten i en liten skål och toppa med skivade jordgubbar, banan, hallon och körsbär. Strö över torkade bär, klöver och ätbara blommor. Klart!
Ingredienser
- 2 dlyoghurt, jordgubbssmak
- 1 nävehallon
- 0,5 banan
- 1 nävekörsbär
- 1 tskHallon, torkade (eller torkade jordgubbar)
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.