Brasilianska burgare i ostbollar
Smaskiga, mjuka brasilianska ostbollar fyllda med skivor av grillat nötkött, röd chimichurri och koriander- och limesås. De är så små att du kan äta fyra, och så goda att du kanske vill ha ännu fler.
Ingredienser
- 4 biffar, à 150-200 gram
- rucola
Röd chimichurri
- 1 röd paprika
- 1 rödlök, liten
- 2 vitlöksklyftor
- 1 jalapeño
- 3 mskrödvinsvinäger
- 1 tskSpiskummin
- 1 tskoregano
- 1 knippekoriander, litet
- Salt
Koriander- och limesås
- 2 dlKoriander, hackad
- 1 vitlöksklyfta, stor
- 1 tskSocker
- 1 Lime, pressade saften
- 2 mskolivolja, mild
- Salt och peppar
Ostbollar
- 2,5 dlmjölk
- 3 mskSmör
- 4,5 gtapiokamjöl
- 0,5 tskSalt
- 2 ägg, stora
- 3,5 dlparmesanost, riven