Kikärtspannkakor – gott och enkelt

(0)

Vad tycker du?

Kikärtspannkakor – gott och enkelt

Kikärtspannkakor blir matigt och härliga. Servera med en fräsch tomatsalsa.
– Kan man verkligen göra pannkakor så enkelt? Javisst! Dessutom blir de fantastiskt goda, säger Jessica Frej.
Recept hur Jessica Frejs kokbok Jessicas vegomiddagar - hur lätt som helst.

Servera pannkakor av kikärtsmjöl, enkelt och gott.

Ingredienser

Ingredienser

5 dlKikärtsmjöl
5 dlVatten
2 mskolja
1 tskSalt

Servera med

Lök, skivade färska och soltorkade tomater, vinäger, olja, hackad chili, solroskärnor och salladsblad

Gör så här

1
Blanda ihop kikärtsmjöl med vatten, olja och salt. Låt stå i 15 minuter.
2
Forma smeten till tunna pannkakor och stek i olja.
3
Servera med en sallad av lök, skivade färska och soltorkade tomater, vinäger, olja, hackad chili, solroskärnor och salladsblad.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Läs vidare

  1. (4)

    Sommargryta med milda smaker

  2. (2)

    Majrova med brynt smör

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Vegetariskt

Vegetariskt

Visa alla
(1)

Grillad ananas

(1)

Auberginerullar med keso

(1)

Tacosallad med pasta

(1)

Rödbetspasta