Rödbetscarpaccio med getostkräm

Av Godare

(0)

Vad tycker du?

Rödbetscarpaccio med getostkräm

Rödbetscarpaccio med getostkräm – en förrätt som är enkel att förbereda och som med sin djupa röda färg ger en extra romantisk känsla. Serveras tillsammans med krossade valnötter, riven pecorino och röda och gröna blad.

– Man kanske inte vill äta för tung mat på dejten, säger receptkreatören Anna Wendt.

Rödbetscarpaccio med getostkräm, krossade valnötter, riven pecorino och röda och gröna blad.
Rödbetscarpaccio med getostkräm, krossade valnötter, riven pecorino och röda och gröna blad.

Ingredienser

  • 4 rödbetor, stora
  • 100 gmjuk getost, t ex chevaux doux
  • 75 gcream cheese
  • 1 tskHonung
  • Salt
  • nymalen svartpeppar
  • 0,5 dlbalsamvinäger
  • 1 mskHonung
  • 0,5 dlvalnötter
  • 0,5 mskolivolja
  • pecorino
  • ruccola, färska örter eller andra vackra blad
  • 2 krmrivet citronskal

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rödbetscarpaccio med getostkräm