Toast med feta och jordgubbar
Skäm bort dina gäster med ett smakrikt och somrigt tilltugg! Här möts salt fetaost, söta jordgubbar och syrlig crème fraiche i en frestande liten överraskning på frasigt nyrostat bröd.
En portion ger cirka 15 småtoast.
Ingredienser
- 1 Baguette, halvgräddad
- Olivolja, bra kvalitet
- 100 gfetaost
- 2 mskcréme fraiche, eller gräddfil
- balsamvinäger, söt och tjock sirap
- basilika
- svartpeppar, nymalen
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.