Gratinerade köttbullar i brioche

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Gratinerade köttbullar i brioche

Prova denna härliga korsning av gratinerade köttbullar, hamburgare och sandwich. Köttbullarna serveras i brioche och toppas med tjock tomatsås och mozzarella och gratineras i ugnen. Toppa med färsk basilika och njut!

Gratinerade köttbullar med tomatsås i brioche.
Gratinerade köttbullar med tomatsås i brioche.

Ingredienser

600 gköttfärs
1 Lök, medelstor
3 vitlöksklyftor
1,5 dlmjölk
1,5 dlbriochesmulor, från briochebröden
80 gparmesan, riven
2 tskfänkålsfrön, krossade
0,5 dlPersilja , hackad
800 gkrossade tomater
1 nypatorkad chili
salt och malen peppar
socker
200 gmozzarella, riven
12 briochebröd, hamburgerbröd/minihamburgerbröd
färsk basilika, och/eller persilja
Olivolja

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Gratinerade köttbullar i brioche