Pasta carbonara à la Dante Zia
Pasta carbonara är varm, god, snabblagad, italiensk comfort food.
I sitt program ”Middag med Dante Zia” lagar Dante en carbonara på äkta italienskt vis.
– Jag ska visa hur den blir perfekt krämig helt utan grädde, säger Dante Zia.
Ingredienser
- 400 gspaghetti
- Salt
- 200 gguanciale
- 5 äggulor
- 80 gpecorino
- Riven parmesanost
- svartpeppar
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Dante Zia
Kocken Dante Zia är djupt rotad i den italienska matkulturen men är uppvuxen i Skåne. Han är en passionerad matlagare som älskar det italienska köket. De senaste åren har vi sett honom i TV i program som ”Sveriges Mästerkock", "Sommarlov" och "Weekend hos Zia". I sin Godare-serie ”Middag med Dante Zia” delar han med sig av sina favoritrecept.
Visa 6 recept