Entrecôte med kantarellsås

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Entrecôte med kantarellsås

Bjud på denna otroligt goda rätt som du tillagar från början till slut i en och samma stekpanna. Saftig entrecote som serveras i krämig kantarellsås med grädde och parmesanost. Toppa med färska örter. En ny favorit!

Entrecôte med kantarellsås, färska örter och riven parmesan.
Entrecôte med kantarellsås, färska örter och riven parmesan.

Ingredienser

800 gentrêcote, i skivor
600 gKantareller, eller annan svamp
1 Lök
5 vitlöksklyftor
1 dltorrt vitt vin
1 dlKycklingbuljong
3 dlgrädde
1 dlfärska örter, hackade, t.ex. gräslök eller persilja
1 näveparmesan, riven
Olja, till stekning
smör, till stekning

Till servering

gott bröd
grönsallad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Entrecôte med kantarellsås

Ämnen