Brödpudding med hallonsylt

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Brödpudding med hallonsylt

Brödpudding är en klassisk rätt som räddar torrt bröd eller bullar. Den är god och väldigt enkel att göra. Servera puddingen med färska bär eller en saftsås av hallon.

Brödpudding med hallonsylt
Brödpudding med hallonsylt

Ingredienser

  • 5 bullar, cirka
  • 50 gSmör , rumstempererat
  • 5 mskHallonsylt, cirka
  • 3 dlgrädde
  • 1 dlmjölk
  • 2 ägg, stora
  • 2 äggulor
  • 80 gSocker
  • 1 vaniljstång, ev vaniljsocker

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Brödpudding med hallonsylt

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.