Tomatpaj med parmesan

Av Lise Finckenhagen

(24)

Vad tycker du?

Tomatpaj med parmesan

Tomatpaj med salladslök och parmesan passar lika bra som huvudrätt, tillbehör eller på tapasbordet. Med en enkel smördeg fixar du den här pajen på nolltid.

Tomatpaj med salladslök och parmesan
Tomatpaj med salladslök och parmesan

Ingredienser

Mördeg

  • 125 gsmör
  • 250 gVetemjöl
  • 1 dlVatten

Fyllning

  • 1 knippesalladslök
  • 100 gparmesan
  • 150 gRiven ost
  • 3 dlCrème fraiche
  • 3 ägg, stora
  • 300 gkörsbärstomater
  • Salt och peppar
  • basilika, till garnering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Tomatpaj med parmesan