Kladdkakepops med godisgömma

Av Godare

Vad tycker du?

Kladdkakepops med godisgömma

(7)

Kladdkakepops – dessa cake pops är inte bara fantastiskt goda, utan även roliga att baka. Godis på en klubbpinne som rullas in i en gräddad kladdkaka och doppas sedan i smält choklad. Dessa är ultimata att servera till ett fest-mingel eller en lyxigare brunch. En idé att att skriva personers namn på pinnarna, eller fina ord.

Fantastiskt goda pops.

Gör så här

1
Mörk kladdkaka: Sätt ugnen på 175 ° och smörj en springform, 22 cm i diameter. Smält smör och choklad i en kastrull på låg värme. Ta av från värmen och ställ åt sidan. Rör ihop ägg och socker i en bunke och blanda sedan ner resterande torra ingredienser. Vänd ner smörblandningen och arbeta ihop till en klumpfri smet. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i 20–25 minuter. Ta ut och låt svalna.
2
Kladdkakepops: Sätt en Centerbit på en klubbpinne och lägg i frysen i 20 minuter. Mosa kladdkakan med gaffel i en bunke och rulla sedan till 15 bollar. Tryck in en klubbpinne med Center på i varje boll och lägg i frysen i 30 minuter. Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i mikron och doppa de frysta kladdkakebollarna i chokladen. Rulla dem sedan i nötter eller strössel och låt stelna.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Bästa receptet på kladdkaka

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Kladdkaka
    3. Efterrätter
    4. Godis
decoration divider

Kladdkaka

Visa alla

Kladdkaka med pepparkaksdeg

ARTIKLAR

15 kladdkakor att fira kladdkakans dag med

Kladdkaka med saffran

Snickerskladdkaka