Pimientos de padron

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Pimientos de padron

Pimientos de padrón är små gröna paprikor, och kanske en av de enklaste tapasrätter du kan svänga ihop. Härligt salta och underbart goda. Ett perfekt tillbehör som du gör på endast 10 minuter!

Servera heta pimientos de padron som snacks.
Servera heta pimientos de padron som snacks.

Ingredienser

  • 400 gpimientos de padrón, små gröna paprikor
  • Olivolja
  • Flingsalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pimientos de padron

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.