Thomas Sjögren
Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.
ARTIKLAR
Kocken Thomas Sjögrens bästa tips för brynt smör
ARTIKLAR
Expertens tips när du öppnar ostron
Enkla kockknepen som gör torskryggen helt perfekt
Parmesandressing – enkel och god
Thomas Sjögrens örthollandaise
Sandefjordssås
Helstekt rödtunga med världens enklaste sås
Ostron med klassisk schalottenlöksvinägrett
Gratinerade ostron med vitlök och persilja
Pocherat ostron med pepparrotsgrädde
Bakad torskrygg med helstekt blomkål
Sallad på kokta havskräftor och parmesandressing
Lagrad matjessill med nykokta betor och brynt smör
Snabblagat
Thomas Sjögrens currysill
Snabblagat
Senapssill smaksatt med whiskey och kaffe
Snabblagat