Gustav Johansson
Gustav Johansson driver Sveriges största veganska matblogg ”Jävligt gott”. Han har gett ut flera kokböcker och lagar även grönt framför kameran. Gustav har ofta föreläsningar och utbildningar i vegomat och är delägare i den växtbaserade restaurangen Chouchou i Stockholm. I programmet ”Vegansk husmanskost” lär han oss laga riktiga klassiker som biff stroganoff, pasta carbonara och mustig pannbiff – helt i vegansk tappning.
Kryddpepparstekt seitan med friterad brysselkål
Schnitzel på formbar vegofärs
Snabblagat
Krämig blomkålspanna med smak av lime
Snabblagat
Krämig vegansk viltpanna
Kryddpepparstekt seitan med friterad brysselkål
Vegansk burgare med en ”jävligt god dressing”
Mustig texas chili som du lagar direkt på grillen
Detaljen som gör korv till en smaksensation
Tekniken bakom en magiskt god burgare
Sveriges populäraste rätter på helt nya sätt
Vegansk brunch med ”ägg och bacon”
Så blir de klassiska mackorna extra goda
Så gör du vegansk köttbullemacka på italienska
Så blir klassisk macka helt oemotståndlig
ARTIKLAR
Klassisk amerikansk burgare med vegofärs
Snabblagat
Shakshuka med vegansk äggröra
Snabblagat