Pennegroni
Pennegroni är den prisvinnande bartendern Josefine Thoréns egenkomponerade drink.
– Den har både lite sötma, syra, fruktighet och beska. Drinken går hem hos de flesta och är en av våra bästsäljare på bar Bruno, säger hon.
Ingredienser
- 20 ml Roku gin
- 20 mlapricot brandy
- 10 mlGalliano l’aperitivo
- 10 mlvermouth, söt
- 30 mlcitronjuice
- 5 mlagavesirap
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Läs vidare
Mer på Godare
ARTIKLAR
”Snåljåpen” Jenny vet hur du fyndar i mataffären
Het räksoppa
Tonfiskpiroger
Grönsaksbiffar med matbanan
Krämig kavringstårta med matjessill
Potatissallad med matjes, brynt smör och äpple
Löjromspizza – lyxigt och gott
Inlagd sill – lättlagad klassiker
Sommarens bästa sill
Så gör du en västerbottenpaj