Bartendern Josefines negroni sbagliato
Negroni sbagliato är en riktigt festlig, lätt och fräsch drink som passar utmärkt som aperitif innan maten.
– Förutom champagne så har man i söt vermouth och röd bitter. Garnera med en apelsinskiva och så är det klart! säger den prisvinnande bartendern Josefine Thorén.
Ingredienser
- 30 mlRöd bitter, Campari eller galliano l’aperitivo
- 30 mlvermouth, söt
- champagne
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Läs vidare
Mer på Godare
ARTIKLAR
”Maten blir ett sätt att få komma hem”
- Snabblagat
Tomatskivor med smält ost
ARTIKLAR
”Snåljåpen” Jenny vet hur du fyndar i mataffären
Het räksoppa
Tonfiskpiroger
Grönsaksbiffar med matbanan
Krämig kavringstårta med matjessill
Potatissallad med matjes, brynt smör och äpple
Löjromspizza – lyxigt och gott
Inlagd sill – lättlagad klassiker