Sarah Lindstrand Mboge
Sarah Lindstrand Mboge är sommelieren som vill flytta vinintresset från finrummen in till våra vardagsrum. Just nu utbildar hon sig till journalist vid Södertörns högskola. Sarah har jobbat på flera vinbarer både i Sverige och utomlands och syns nu i Godares ”Vinskola” där hon ger sina bästa råd för hur man dekanterar, lagrar – och väljer rätt rosé till sommarens grillkvällar. Sarah har dessutom full koll på restaurangscenen och tipsar gärna om stans bästa matpärlor.
VIN
Vitt till kyckling och vegetariskt
VIN
Billigt bubbel – expertens bästa fynd
VIN
20 favoritviner under 120 kronor
DRYCKER
Burkvin och rosé – här är årets hetaste vintrender
VIN
Bästa vinerna till kyckling
VIN
Fem laxrecept och magiskt goda viner
VIN
Vintips till fem goda pastarätter
ARTIKLAR
Festligaste bubblet till nyårsafton
MATNYHETER
Här kan du smaka årets Beaujolais Nouveau
VIN
Vin till mustiga grytor
VIN
Goda viner som passar perfekt till pizza
ARTIKLAR
Bästa kraftfulla vinerna till hösten
VIN
Prosecco, champagne och cava – vad är skillnaden?
KÖKSTIPS
Kockarna tipsar: Så gör vi godaste snabbnudlarna
ÖL
Drömmiga kombinationer mellan skaldjur och öl
GUIDER
Niki Sjölunds tips på nybörjarsvampar
VIN
Fem goda mousserande viner från Spanien
VIN
Tips på fem krispiga vita viner
VIN
Orangeviner som finns på systembolaget
GUIDER
Hitta svamp med hjälp av svampexperten Niki Sjölund
DRYCKER
Lär dig matcha vin och mat
ALKOHOLFRITT
Så gör du bästa alkoholfria drinken
ARTIKLAR
7 oväntade saker att laga på grillen
DRYCKER