Jon Hansson
Jon Hansson är journalist med 40 år i yrket, skrivit tolv kokböcker innehållandes över 2500 recept, diplomerad sommelier, vin- och matfantast. Testar olika matnyttigheter, från mozzarella till kockknivar på Aftonbladet Plus. Skriver även för krogguiden White guide och Magasin måltid.
MATNYHETER
Sverige på fjärde plats i Bocuse d’Or
ARTIKLAR
Svensk seger i whisky-VM – ”en otrolig ära”
MATNYHETER
Historisk vinst: ”Är i chock – som en dröm”
RECEPT
Fiskgratäng med potatismos och lättkokta sockerärtor
ARTIKLAR
Svinnbra mat – så ska Sverige vinna guldet
ARTIKLAR
”Inget fel på fiskpinnar och pulvermos, men...”
ARTIKLAR
GW om smarta köttet: ’Barnbarnen älskar det’
MATNYHETER
Rekordmånga äter inte kött – här är orsaken
MATNYHETER
Vattenbristen slår hårt mot vin: ”En mardröm”
ARTIKLAR
Så gör larver din lax klimatsmart
ARTIKLAR
Gjorde lyxig glass på rostad äppelskrutt
ARTIKLAR
Skippa svinnet – spara 1 180 kronor i månaden
ARTIKLAR
Enkla vardagsknepen gör maten klimatsmart
KÖKSTIPS
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
ARTIKLAR
Här avslöjar Årets kock sina vildaste mattips
ARTIKLAR
Släng inte överbliven frukost – fixa ”gofika”
ARTIKLAR
Prylsvinn lika dumt som matsvinn
ARTIKLAR
Så hittar du köksknivar som håller ännu längre
ARTIKLAR
Vändningen: Skippade krogen – gjorde succé
ARTIKLAR
Maträtten vi beställer mest: Här är topplistan
ARTIKLAR
Kakor blir till vodka – så stoppas svinnet
ARTIKLAR
Här är vårprimören som är hetast just nu
ARTIKLAR
Så bytte de matvanor och fick bättre flås
ARTIKLAR