Supersnabb chiliolja som förhöjer smaken på allt
Markiz Taintons recept
Med bara två ingredienser gör du enkelt Markiz Taintons smakrika och heta chiliolja.
Servera till kött, fisk, kyckling, grönsaker – ja till allt som kan må bra av lite extra smak och hetta!
För att vispa ihop kocken Markiz Taintons supersnabba chiliolja behövs bara två ingredienser: olivolja och den nordafrikanska kryddan harissa.
– Har ni inte harissa hemma så går det bra med vilken chilipasta som helst, säger Markiz.
I klippet visar hon exakt hur du går tillväga för att göra oljan – så att du enkelt kan servera den till middag redan ikväll.
– Den är perfekt att bara ställa fram på bordet så får alla som älskar hetta bara toppa sin mat, säger hon.
Annons
Produkter för köket
Mer på Godare
- Snabblagat
Stekt färskpotatis med ramslök och rökt lax
Sojamarinerade ägg
Gratinerade nachos
- Snabblagat
Smörstekt svamp med vitlök
Smörrebröd med ägg och räkröra
- Snabblagat
Krämig kycklingpasta med paprika
Makaronigratäng
Svamplasagne med frasig salvia
- Snabblagat
Krämig succélax – fixa på bara 30 minuter
Key lime pie med en twist