Supersnabb chiliolja som förhöjer smaken på allt
Markiz Taintons recept
Med bara två ingredienser gör du enkelt Markiz Taintons smakrika och heta chiliolja.
Servera till kött, fisk, kyckling, grönsaker – ja till allt som kan må bra av lite extra smak och hetta!
För att vispa ihop kocken Markiz Taintons supersnabba chiliolja behövs bara två ingredienser: olivolja och den nordafrikanska kryddan harissa.
– Har ni inte harissa hemma så går det bra med vilken chilipasta som helst, säger Markiz.
I klippet visar hon exakt hur du går tillväga för att göra oljan – så att du enkelt kan servera den till middag redan ikväll.
– Den är perfekt att bara ställa fram på bordet så får alla som älskar hetta bara toppa sin mat, säger hon.
Annons
Produkter för köket
Mer på Godare
Pasta vongole med fänkål och körsbärstomater
ARTIKLAR
Svart vitlök – en riktig umamibomb
ARTIKLAR
5 bordsgrillar som fixar perfekt grillad mat på nolltid
ARTIKLAR
Tareq Taylor – 12 populära recept
ARTIKLAR
Fettisdagen 2023 - våra godaste semlor
ARTIKLAR
23 goda och värmande soppor
Så grillar du kycklingklubbor i ugnen
Krämig kyckling med vitlök och spenat
- Snabblagat
Läckert krämig och vegetarisk pasta
- Snabblagat
Libapizza – snabbt, enkelt och så gott