Supersnabb chiliolja som förhöjer smaken på allt

Markiz Taintons recept

  • Godare
Publisert:

Med bara två ingredienser gör du enkelt Markiz Taintons smakrika och heta chiliolja.

Servera till kött, fisk, kyckling, grönsaker – ja till allt som kan må bra av lite extra smak och hetta!

För att vispa ihop kocken Markiz Taintons supersnabba chiliolja behövs bara två ingredienser: olivolja och den nordafrikanska kryddan harissa.

– Har ni inte harissa hemma så går det bra med vilken chilipasta som helst, säger Markiz.

I klippet visar hon exakt hur du går tillväga för att göra oljan – så att du enkelt kan servera den till middag redan ikväll.

– Den är perfekt att bara ställa fram på bordet så får alla som älskar hetta bara toppa sin mat, säger hon.

Markiz Taintons tipsar om sin supersnabba chiliolja.

Läs vidare

  1. (6)

    Markiz Taintons härliga brunch

  2. Markiz magiska topping på lasagne

Godare är reporter och redaktör på Godare.