Nötcrust – magiskt god topping på lasagne
Krispiga täcket som tar din lasagne till en ny nivå
Att en lasagne toppas med ost är nästintill heligt.
Men nu är det dags att prova Markiz Taintons nya topping som smakar himmelskt – enligt henne ett supertips ni bara inte får missa!
Mozzarella, pecorino eller riven lagrad ost – alla har vi vår favoritost att toppa lasagnen med. Osttoppingen är något som många helst inte ruckar på.
Men ibland kan det vara hälsosamt att prova på något nytt, som Markiz nötiga, krispiga topping. I klippet visar Markiz hur du gör den. Och när du gör den, snåla inte med salvian i din nötblandning.
Krämig lasagne med aubergine
Annons
Produkter för köket
Läs vidare
Lisa Nilsson är sociala medier-redaktör på Godare. Hon har studerat journalistik och multimedia vid Södertörns högskola och har även läst kreativt skrivande. Innan Lisa började på Aftonbladet jobbade hon som digital redaktör på Femina och Residence på Aller media. Och om det är ett featureämne hon brinner för så är det mat!
Mer på Godare
ARTIKLAR
Tareq Taylor – 12 populära recept
ARTIKLAR
Fettisdagen 2023 - våra godaste semlor
ARTIKLAR
23 goda och värmande soppor
Så grillar du kycklingklubbor i ugnen
Krämig kyckling med vitlök och spenat
- Snabblagat
Läckert krämig och vegetarisk pasta
- Snabblagat
Libapizza – snabbt, enkelt och så gott
- Snabblagat
Minismörgåstårtor för två
Bär med mascarponekräm och honungskola
ARTIKLAR
”Jag äter tio blodapelsiner om dagen”