Nötcrust – magiskt god topping på lasagne
Krispiga täcket som tar din lasagne till en ny nivå
Att en lasagne toppas med ost är nästintill heligt.
Men nu är det dags att prova Markiz Taintons nya topping som smakar himmelskt – enligt henne ett supertips ni bara inte får missa!
Mozzarella, pecorino eller riven lagrad ost – alla har vi vår favoritost att toppa lasagnen med. Osttoppingen är något som många helst inte ruckar på.
Men ibland kan det vara hälsosamt att prova på något nytt, som Markiz nötiga, krispiga topping. I klippet visar Markiz hur du gör den. Och när du gör den, snåla inte med salvian i din nötblandning.
Krämig lasagne med aubergine
Annons
Produkter för köket
Läs vidare
Lisa Nilsson är sociala medier-redaktör på Godare. Hon har studerat journalistik och multimedia vid Södertörns högskola och har även läst kreativt skrivande. Innan Lisa började på Aftonbladet jobbade hon som digital redaktör på Femina och Residence på Aller media. Och om det är ett featureämne hon brinner för så är det mat!
Mer på Godare
- Snabblagat
Stekt färskpotatis med ramslök och rökt lax
Sojamarinerade ägg
Gratinerade nachos
- Snabblagat
Smörstekt svamp med vitlök
Smörrebröd med ägg och räkröra
- Snabblagat
Krämig kycklingpasta med paprika
Makaronigratäng
Svamplasagne med frasig salvia
- Snabblagat
Krämig succélax – fixa på bara 30 minuter
Key lime pie med en twist