Fluffiga frukostägg med krämig gula
Ägg är sannerligen en frukostfavorit i många hem och det finns otaliga varianter på hur man tillagar dem.
Stekt, pocherat eller kokt – men har ni provat nya trenden, fluffiga ägg i moln?
Se i klippet hur du gör dem!
Hur äter du helst dina frukostägg, pocherad eggs benedict, stekt ägg på macka, omelett eller kanske bara ett hederligt kokt ägg?
Så många sätt som man kan variera denna proteinkälla är verkligen magiskt, men dessutom billigt och gott på alla sina olika sätt! Men nu finns det en ny trend att testa på frukostborden, nämligen fluffiga små molnägg.
I klippet visar vi hur enkelt du gör trendiga frukostäggen.
För att göra ägg i moln behöver du:
- Önskat antal ägg du vill äta
- Ugnsfast form
- Vispskål
- Visp
- Salt och peppar
Glöm inte fördela ut äggvitan till så många äggulor du har separerat.
Sedan är det bara att servera de fluffiga äggen på valfritt sätt, varför inte på rostat bröd med favoritpålägg!