Klang Market – restaurangerna med ”fun dining”
Godares guide till restauranger
”Ditt andra vardagsrum” – så lyder Klang Markets motto, här är det relaxed fun dining som står på menyn.
I dagsläget finns det sex stycken Klang-restauranger runt om i Sverige och de har expanderat rejält sedan öppningen 2014.
2014 öppnade Klang Market som ett hål i väggen i Hornstull i Stockholm, Deras tanke var då bra dryck med överraskande god mat, lite som ett gastrocafé.
Klang Market har de senaste åren expanderat rejält, från att ha varit en restaurang i Hornstull så finns det nu tre restauranger i Stockholm, en i Uppsala, en i Malmö och en i Göteborg. Klang Market beskriver sina restauranger som ”ditt andra vardagsrum”.
Deras koncept har sedan start utvecklats och ska i dag representera gemenskap och samhörighet så att man som gäst ska kunna komma flera dagar i veckan precis som man är.
Flera restauranger i Stockholm
Klang Markets restauranger i Stockholm är:
- Klang Market Hornstull
- Klang Market Karlaplan
- Klang Market Westfield mall of Scandinavia
På restaurangerna kan du äta lunch, middag, ta en after work eller ta take away. De har ett koncept som de själva kallar för ”relaxed fun dining” och erbjuder mat från alla världens hörn, som tacos, pizza och burgare.
På menyn finns även den trendiga rätten bowl som du själv kan komponera ihop – du väljer protein (vegme, räka, anka, tonfisk) sedan tillbehör (sushiris, glasnudlar, tabbouleh) och till sist dressing (sesam, vitlök, chili, yuzu).
Alla bowls serveras med krämigt ägg, avokadorörda, mango, picklad rödlök och wakame.
- Adress: Se hemsida för mer info om de olika.
- Öppettider: Alla restauranger har öppet från 11.00.
- Finns på menyn: Lunch, brunch, middag
- Pris: Mellan
- Mer information: Klangmarket.se
- Barnvänligt: Absolut
Vill du ha fler restaurangtips?
I Godare-guiden har vi samlat massor av bra krogar och restauranger över hela Sverige.
Läs vidare
Lisa Nilsson är sociala medier-redaktör på Godare. Hon har studerat journalistik och multimedia vid Södertörns högskola och har även läst kreativt skrivande. Innan Lisa började på Aftonbladet jobbade hon som digital redaktör på Femina och Residence på Aller media. Och om det är ett featureämne hon brinner för så är det mat!
Mer på Godare
Pasta vongole med fänkål och körsbärstomater
ARTIKLAR
Svart vitlök – en riktig umamibomb
ARTIKLAR
5 bordsgrillar som fixar perfekt grillad mat på nolltid
ARTIKLAR
Tareq Taylor – 12 populära recept
ARTIKLAR
Fettisdagen 2023 - våra godaste semlor
ARTIKLAR
23 goda och värmande soppor
Så grillar du kycklingklubbor i ugnen
Krämig kyckling med vitlök och spenat
- Snabblagat
Läckert krämig och vegetarisk pasta
- Snabblagat
Libapizza – snabbt, enkelt och så gott