Allt gott du kan göra av rabarber
Kaka, kräm, saft, paj eller lemonad. Oavsett vad du väljer att göra med dina rabarber kan vi garantera att det blir gott.
Här har vi samlat våra tio bästa recept på försommarens godaste stjälkar.
Rabarberkräm – en älskad klassiker
Rabarberkräm är en klassisk kräm där den härliga kombinationen av söta och syrliga rabarber väcker barndomsminnen till liv.
Rabarberkaka med mandel
Den här mjuka kakan med den fina mandelsmaken är perfekt sötsyrlig med sina bitar av rabarber. Servera med vaniljsås eller lättvispad grädde.
God rabarberkaka som du bakar i långpanna
Smaken av sommar på en plåt! Perfekt att avnjuta på en filt i gräset, eller när du ska bjuda många på fika.
Rabarber- och jordgubbsdaiquiri med lime och mynta
En härlig sommardrink med fantastisk färg och smak. Naturligtvis är det inte nödvändigt att tillsätta ljus rom.
Cheesecake i glas med rabarberkompott
Den här härliga jordgubbs- och rabarberkompotten har cheesecake-kräm och digestivesmul i både botten och på toppen. Mums.
Rabarberkaka med marängtäcke
Denna ljuvliga kaka med marängtäcke gör garanterat succé vid nästa fikastund.
Gör din egen rabarbersaft
Gör din egen rabarbersaft i sommar! Perfekt när rabarbern är redo att plockas.
Karamelliserade rabarber med glass
Varma lätt karamelliserade rabarber, söta jordgubbar, krossade mandelkex och kanel. Toppa med en glasskula och servera.
Upp och ner- rabarberkaka
Det här receptet på en vacker och uppochnedvänd rabarberkaka räcker till en tät rundform, 22-24 cm i diameter.
Rabarber- och jordgubbslemonad
Här har vi kombinerat två härliga sommarsmaker i en uppfriskande och god törstsläckare.