Laga grönsaker som på restaurang
Jimmy Guo har ett supertips på hur du får grönsakerna att smaka precis lika krispigt och gott som på en bra kinesisk restaurang.
– Du får den här fina, rökiga smaken. Det är väldigt få ingredienser och väldigt enkelt, säger han i klippet.
Allt du behöver för att lyckas är valfria blancherade grönsaker, olja, kycklingpulver och salt. Här använder Jimmy pak choi.
– Börja med att få upp värmen i pannan till riktigt heta nivåer, den får gärna ryka. Sedan är det bara att köra i grönsakerna, säger han
Kolla in hela klippet så ser du exakt hur han får till den perfekta smaken och krispet.
– Enkelt och otroligt gott, ett supertips som jag verkligen tycker att ni ska prova hemma!
Läs vidare
Mer på Godare
- Snabblagat
Stekt färskpotatis med ramslök och rökt lax
Sojamarinerade ägg
Gratinerade nachos
- Snabblagat
Smörstekt svamp med vitlök
Smörrebröd med ägg och räkröra
- Snabblagat
Krämig kycklingpasta med paprika
Makaronigratäng
Svamplasagne med frasig salvia
- Snabblagat
Krämig succélax – fixa på bara 30 minuter
Key lime pie med en twist