Denna text innehåller annonslänkar

Köksmaskiner som underlättar matlagningen

Publisert:
Köksmaskiner som underlättar matlagningen

Knåda, vispa eller mixa.

Detta och mycket mer kan du göra med en bra köksmaskin.

Klicka hem den bästa hjälpredan du kan tänka dig.

Köksmaskinerna kommer i olika storlekar, priser och märken – men alla har fina egenskaper som kommer väl till användning i köket. Oavsett om du ska laga mat eller baka bröd är en köksmaskin en stabil hjälp att luta sig tillbaka på.

Men hur ska man välja i djungeln av alternativ? När utbudet är stort kan det kännas klurigt, men vi har listat våra favoriter nedan. De är i olika prisklass men kan alla underlätta ditt arbete i köket. Scrolla ner!

KitchenAid Artisan köksmaskin 5KSM125 4,8 L Contour Silver

Populära köksmaskinen KitchenAid Artisan 5KSM125 är en perfekt hjälpreda i köket och rymmer 4,8 liter. Den kommer från en tillverkare som har en lång historia av att tillverka högkvalitativa och högpresterande köksmaskiner, och en KitchenAid har en genomsnittlig livslängd på hela 30 år!

Köksmaskinen är tillverkad av metall vilket gör den hållbar och stabil, även med tuffare uppdrag. Artisan har en tystgående, effektiv motor som hjälper att röra, knåda eller blanda. Välj mellan tio olika hastigheter beroende på behov och olika tillbehör som medföljer. Läs mer och köp här (annons från Cervera).

Köksmaskin SMF02 4,8 L, Svart

Prisbelönt köksmaskin från Smeg med formpressad aluminiumkropp och ergonomisk design. Utrustad med en polerad rostfri skål på 4,8 liter och en direktdrivande motor med grym blandningsfunktion. DDessuom extra tillbehör

Du kan enkelt justera hastigheten mellan 1–10. Köksmaskinen blir en trogen assistent i köket som du kommer ha glädje av under många år. Läs mer och köp här (annons från Bagaren och Kocken).

Kenwood köksmaskin

En perfekt köksmaskin för att enkelt baka mängder av olika läckerheter, denna från från Kenwood. Maskinen bygger successivt upp hastigheten och har en unik vikningsfunktion så att ingredienserna viks ihop lätt och luftigt.

Den är utrustad med en kraftfull motor, sex hastigheter och tillräckligt med styrka för att ta sig an alla typer av bröddegar. Läs mer och köp här (annons från Tretti).

Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Black Diamond

Ankarsrum assistent är en svensk klassiker, nu med kokbok! Det är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Sensommaren 1940 tillverkades den första köksassistenten som idag är känd

Den är utrustad med en stark motor och en bunke på hela 7 liter. Dessutom medföljer tillbehör. Den här kommer att underlätta ditt köksarbete och ge dig ovärderlig hjälp. Läs mer och köp här (annons från Cervera).

OBH Nordica Köksmaskin 300W Kompakt

Svart köksmaskin från OBH Nordica. Den här smarta favoriten passar prima för bakfantasten som uppskattar minimalistiska och smarta lösningar med hög materialkänsla.

Bunken rymmer 2,5 liter och du kan växla mellan 5 olika hastigheter. Tillbehör medföljer, och alla är tillverkade i rostfritt stål. Läs mer och köp här (annons från Elgiganten).

Bosch Köksmaskin MUM58A20

Stabil köksmaskin från Bosch med smidiga finesser. Med stor kapacitet och stark motor på blir även de mest krävande arbetsmomenten lätta att utföra.

Köksmaskinen är enkel att använda och variationerna är stora med hjälp av de tillbehör som ingår, till exempel kan den hjälpa att hacka. Läs mer och köp här (annons från Elgiganten).