Denna text innehåller annonslänkar

9 vattenkokare från populära märken

Publisert:
9 vattenkokare från populära märken

En praktisk vattenkokare är ett måste för alla kök – och det gör ju inget om den också är lite snygg på kuppen.

Här listar vi vattenkokare i olika storlekar från populära märken som du kan klicka hem redan idag.

En vattenkokare är oumbärlig i köket för att snabbt koka upp vatten till pasta eller för att göra en kanna te. Använder du den ofta är chansen stor att den får en egen plats i köket – och då gör det ju inget om den dessutom är lite snygg och smälter in i din inredning.

Här nedan listar vi vattenkokare i olika storlekar från populära märken.

Vattenkokare från Electrolux

Den här modernt designade vattenkokaren från Electrolux anpassar temperaturen efter din smak. Den har en enkel temperaturreglerare där du kan ställa in exakta temperaturer enkelt. Vattenkokaren har även en smart funktion för att behålla värmen i upp till 40 minuter. Den rymmer 1,7 liter och har en sladdlös kanna. Läs mer och köp här (annons via Amazon).

Kitchenaid artisan

Vattenkokaren i artisan-serien rymmer 1,5 liter vatten och har en bubblig design. Via ett reglage går det att reglera temperaturen från 50°C till 100°C så att värmen går att anpassas till varma drycker och matlagning. Vattenkokaren har även ett robust handtag som är lätt att greppa. Finns i flera färger. Läs mer och köp den nu för 2449 kr Bagaren och Kocken! (Annons via Prisjakt).

Liten vattenkokare

En liten vattenkokare är perfekt till det lilla hushållet – denna vattenkokare från Severin rymmer endast 0,5 liter och är perfekt för ett par koppar te. Kannan är i tillverkad i glas och metall och står på en liten bottenplatta. Läs mer och köp den hos CDON för 418 kr här (annons via Prisjakt).

Alessi plissé vattenkokare

Vattenkokare från italienska Alessi veckad termoplast som ger ett stilrent intryck i köket. Kannan rymmer 1,7 liter, står på en bottenplatta och är enkel att manövrera. Säljs just nu till kampanjpris på Åhléns – läs mer och köp här (annons).

Vattenkokare från Xiaomi

Vattenkokaren från Xiaomi är en smart vattenkokare som går att styra med en app där du också kan ställa in exakta temperaturer mellan 40 och 90 grader. Se fler bilder och köp den för 649 kr hos Webhallen (annons via Prisjakt).

Vattenkokare från Smeg 50s style

Vattenkokaren i bullig retrostil från Smeg blir ett snyggt tillskott i köket. Kannan som är tillverkad av rostfritt stål rymmer 1,7 liter och finns i en mängd olika färger – så det är enkelt att hitta din egen favorit. Se fler bilder och köp den för 1395 kr hos Elgiganten (annons via Prisjakt).

Vattenkokare i glas

Läcker vattenkokare i glas från Emerio med botten i metall rymmer 1,7 liter och när den är igång sprider den ett varmt blått ljus. Se fler bilder och köp den för 269 kr hos Elgiganten (annons via Prisjakt).

Stelton vattenkokare

Steltons kända termoskannan EM77 i design av Erik Magnussen finns nu även som en elektrisk vattenkokare! Den stilrena kannan rymmer 1,5 liter och blir ett snyggt tillskott på köksbänken. Se fler bilder och köp den för 799 kr hos Kitch’n (annons via Prisjakt).

Vattenkokare från Wilfa

Vattenkokare i minimalistisk skandinavisk design från Wilfa med fem olika temperaturval som ger dig full kontroll för optimal bryggning av olika tetyper och den rymmer 1,25 liter. Se fler bilder och köp för 839 kr hos Mediamarkt (annons via Prisjakt).