Denna text innehåller annonslänkar

7 bordsgrillar som fixar perfekt grillad mat på nolltid

Publisert:
7 bordsgrillar som fixar perfekt grillad mat på nolltid

Grilla perfekt kött, få härligt sotade grönsaker eller släng ihop en ostig toast. Med en bordsgrill kan du grilla vad du vill, året om, precis framför näsan på alla vid bordet. Här listar vi praktiska bordsgrillar som tar in grillningen till matbordet.

ARTIKLAR

Airfryers som lyfter matlagningen

Så ställ fram bordsgrillen och servera perfekt tempererade och saftiga middagar varje dag!

Wilfa minigrill

Behändig bordsgrill från Wilfa för inomhusbruk där du kan grilla kött, fisk, grönsaker eller varma mackar. Grillen har dubbel antistick-beläggning, justerbar termostat och är enkel att rengöra. Läs mer och köp för 990 kr hos Netonnet (annons via Prisjakt).

Easy Grill

Easy Grill från OBH Nordica har justerbar temperatur och en non-stick beläggning. Den har en signallampa som visar när den är klar att använda och går även utmärkt att använda som smörgåsgrill. Läs mer och köp för 671 kr hos Kitch’n här! (Annons via Prisjakt)

Satake Hibachi grill

Traditionell japansk bordsgrill som är dekorerad med japansk kaligrafi på utsidan. Grillen används med träkol och blir en trevlig samlingspunkt för middagen. Se fler bilder och köp den för 979 kr hos Bagaren och Kocken (annons via Prisjakt).

Bordsgrill från Severin

Smidig bordsgrill från Severin där du kan grilla kött, panini, fågel, grönsaker – med mera! Girllen har två praktiska nonstick-plattor som är enkla att rengöra och en uppsamlingsbricka där överflödigt fett samlas upp. Läs mer och köp för 386 kr hos Tretti. (Annons via Prisjakt)

OBH Nordica Optigrill+ bordsgrill

OBH Nordica Optigrill+ bordsgrill har en sensor som justerar både tid och temperatur beroende på storleken av det du lagt på grillen och vilket program du valt. Den har sex olika automatiska program men du kan även välja mellan fyra manuella program om du vill styra mer själv. Bordsgrillen har även en indikator som piper vid varje steg från rare till well done. Läs mer och köp för 1995 kr hos Elgiganten här! (Annons via Prisjakt)

Fritel grill-panini-BBQ

Låt fantasin flöda och grilla allt fån kött, fågel, fisk och goda varma mackor. Bordsgrillen kan öppnas till 180°, har en non-stick beläggning, justerbar höjd på plattorna samt en behållare som samlar upp överflödig vätska. Läs mer och köp för 849kr (kampanjpris) hos Tretti! (Annons via Prisjakt)

Eva Solo bordsgrill

Elegant och roligt tillslag till bordet där alla ges möjligheten att laga mat tillsammans. Grillen är gjord i eldfast porslin och står på ett träunderlägg vilket gör att du kan ställa den direkt på bordet. Bordsgrillen passar perfekt för sommarfesten, picknickhänget eller att ta med för korvgrillningen. Läs mer och köp för 2199 kr hos Bagaren & kocken här! (Annons via Prisjakt)

Extratips! Weber Q1200

Denna bärbara bordsgrill av det lyxigare slaget för utomhusbruk är en liten, smidig men ack så kraftfull grill som lever upp till sina större vänner från Weber. Grillen värms upp på några få minuter och är perfekt för dig som vill ha det lilla extra under bilsemestern, parkhänget eller helt enkelt hemma på balkongen. Grillen har två sidobord som fälls ihop efter användning har du gott om plats till ditt förfogande när maten ska förberedas. Läs mer och köp för 3490 kr hos Bagaren och kocken! (Annons via Prisjakt)


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.