Denna text innehåller annonslänkar

Fixa bubbelvatten med egen kolsyremaskin

Publisert:
Fixa bubbelvatten med egen kolsyremaskin

Spara pengar och gör hemmagjord läsk eller bubbelvatten med en kolsyremaskin.

Dessutom slipper du släpa hem tunga flaskor och är mer miljövänlig.

Med en kolsyremaskin kan du enkelt göra bubbelvatten hemma, vilket sätter guldkant i vardagen för oss som gillar bubblor. Man kan med fördel även blanda ut saft med bubbligt vatten.

Kolsyremaskinen är en riktig favorit i hemmet, och det finns flera olika modeller att välja mellan. Vi har listat snygga och trendiga kolsyremaskiner – scrolla ner för att hitta din favorit.

Aarke kolsyremaskin

Populär kolsyremaskin från svenska Aarke. En stadig och robust maskin som står pall på köksbänken. Den stilrena designen gör den till en snygg detalj i det moderna hemmet. Läs mer och köp här (annons från Royal Design).

Sodastream kolsyremaskin

Kolsyremaskin från klassiska SodaStream i ny design. Sätt enkelt fast flaskan med en smidig klickfunktion, och slipp skruva eller krångla. Anpassa hur mycket bubblor du vill ha i ditt vatten med hjälp av handtaget. Läs mer och köp för 1099 kr hos Clas OIsson (annons via Prisjakt).

Woody kolsyremaskin

Woody från MySoda är en stilren kolsyremaskin. Den kommer i både vitt och svart, och är tyst i drift. Läs mer och för 1379 kr hos Elgiganten (annons via Prisjakt).

Aqvia kolsyremaskin

Aqvia från Aga är en svensktillverkad kolsyremaskin. Den gör lite större kolsyrebubblor. Läs mer och köp för 1299 kr hos Homeroom (annons via Prisjakt).

Bubliq kolsyremaskin

Kolsyremaskin från Bubliq i snygg minimalistisk design. Röret som kolsyrar går att ta av och rengöra, vilket gör att du kan bubbla även andra drycker än vatten. Läs mer och köp här (annons från Cervera).