Denna text innehåller annonslänkar

Gör glass i stora lass med egen glassmaskin

Publisert:
Gör glass i stora lass med egen glassmaskin

Sommaren är äntligen här igen och det betyder så klart sol, bad och glass i stora lass! De klassiska pinnglassarna i all ära – men har du provat att göra hemmagjord glass?
Med någon av dessa härliga glassmaskiner kan du göra glass enligt ditt eget tycke och smak och bli en glassmästare i sommar!

Det fina med hemmagjord glass är att du själv får välja smak och det bästa av allt – du väljer själv exakt hur mycket glass du vill göra. Du behöver inte oroa dig för att din favoritglass sålt slut i glasskiosken i sommarvärmen, du har ju din egen maskin hemma!

En annan fördel är att du vet själv exakt vad din glass innehåller och att du därför kan anpassa den efter eventuell intolerans eller allergi.

Här nedan har vi listat 7 av de mest eftersökta glassmaskinerna – scrolla ned och hitta din favorit inför sommarvärmen!

Wilfa Vanilla ICMS-C15 glassmaskin

Bli en glassmästare i sommar med denna glassmaskin av hög kvalité från norska Wilfa. Den har en inbyggd helautomatisk mixer och kylprocessor som snabbt fryser ner glassblandningen och motverkar iskristaller. Mjukglass, isglass, sorbet och milkshake är bara några av varianterna du kan fixa hemma med hjälp av den! Läs mer och köp för 2 390 kronor hos Komplett (annons från Prisjakt).

Emerio mjukglassmaskin

En prisvärd glassmaskin från Emerio som fixar krämig mjukglass på nolltid. Anslut maskinen till ett eluttag, häll i din glassmet med valfri smak, klicka på startknappen och inom 30 minuter är din hemmagjorda mjukglass redo att serveras! Läs mer och köp den hos Bagaren och Kocken för 929 kronor! (Annons via Prisjakt).

Köks- och glassmaskin från Smeg

Köp en köksmaskin från det populära märket Smeg och få just nu en glassmaskin med på köpet, i denna kampanj från Bagaren och Kocken! Glassmaskinen som rymmer ungefär 1 liter monteras enkelt ihop på köksmaskinen. Milkshake, gelato, sorbet eller vaniljglass? Glassort och smak väljer du helt själv! Läs mer och ta del av kampanjerbjudandet här! (Annons från Bagaren och Kocken).

Krups Perfect Mix - prisvärt alternativ

Hemmagjord glass till bra pris. Krups Perfect Mix är en populär och mycket uppskattad glassmaskin som utmärks tack vare sitt låga pris och användarvänlighet. Till skillnad från maskiner i högre prissegment har denna modell ingen kompressor, istället används en bunke som ställs in i frysen i minst ett dygn före användning. Det betyder att den tar mindre plats och är enkel att rengöra! Läs mer och köp den här! (Annons från Mediamarkt).

Cuisinart ICE-40 Duo – laga dubbelt

Denna praktiska och mångsidiga glassmaskin från Cuisinart hjälper dig att göra hemmagjord glass på bara 25 minuter. Den har två stycken skålar så att du kan göra dubbelsats av din glass eller två olika smaker samtidigt. Perfekt för den stora familjen eller när det vankas kalas! Läs mer och köp till kampanjpris för 1 614 kronor hos Royal Design! (Annons via Prisjakt).

Sage glassmaskin – The Smart Scoop

En avancerad och kraftfull glassmaskin från Sage Appliances med hela 12 förvalda program för dig att välja mellan. Programmen är både automatiska för optimal konsistens beroende på glasstyp, men det finns också manuella program där du själv kan experimentera med smaker och konsistens. Maskinens ”Pre-cool”-funktion ser till att den är nedkyld till −30 grader innan den börjar arbeta med glassmeten för ett finare och jämnare slutresultat! Läs mer om den och köp för 4 395 kronor hos Kitchenlab! (Annons via Prisjakt).

Princess glassmaskin

Gör hemmagjord glass med denna glassmaskin från Princess till budgetpris. Med en kapacitet på 1,5 liter är den det perfekta verktyget för familjen eller kompisgänget att svalka sig med i sommarsolen. Den kompakta storleken gör också att den går att ta med på semesterturen så att man kan äta glass varje dag! Se fler bilder och köp den för 523 kronor hos Hemmy! (Annons via Prisjakt).