Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Knivskarpa reaklipp på bestickset – 7 köptips

Publisert:
Knivskarpa reaklipp på bestickset – 7 köptips

Uppgradera dukningen med ett fint bestickset. Här har vi samlat klassiska designfavoriter, moderna uppstickare och några budgetfavoriter. Allt på rea!

Bra bestick ska inte underskattas. Varje dag, ofta flera gånger om dagen, kikar de fram från sin lilla låda och hjälper till att förgylla måltiden. Bra bestick ska både vara funktionella, ligga skönt i handen och vara vackra till bords.

Här har vi samlat bestickset som höjer stilen och skapar lite vardagslyx. Alla seten är dessutom på rea – så skynda fynda innan de tar slut!

Nobel Stål bestickset

Det här besticksetet har strama enkla linjer som gör dem både eleganta och tidlösa. De togs fram till 90-årsjubileumet av Nobel och består av 16 delar. Läs mer och köp till kraftigt rabatterad pris hos Royal Design här! (Annons)

Fjord bestickset

Stilrent bestickset i 48 delar från norska Hardanger. Serien är väldigt populär tack vare sin avskalade design i rostfritt stål. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Nina bestickset

Ännu en tidlös designklassiker från Hardanger. Besticksetet består av 24 delar och är gjort i rostfritt stål med fina snirkliga detaljer. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Indra bestickset

Här är ett riktigt fyndläge! Indra bestickset från Gense består av 16 delar i rostfritt stål. Setet säljs just till ett kraftigt nedsatt pris så här är det först till kvarn som gäller. Läs mer och köp här! (Annons)

Bestickset från Iittala

Scandia Bestickset i 24 delar från designklassikern Iittala. Besticken har skaft med en räfflad design och är gjorda i rostfritt stål. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Aida bestickset

Modernt bestickset från Raw med minimalistisk design. Besticksetet består av 16 delar i rostfritt stål i en trendig roséguldfärg. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons från Royaldesign)

Malin bestickset

Riktigt fyndläge på det här besticksetet om 24 delar från Hardanger Bestikk. Besticksetet har ett bekvämt grepp, böjda tänder för en bättre matupplevelse och levereras i en fin presentförpackning. Läs mer och köp till outletpris här! (Annons från Kitchentime)


Fler tips på bestickset

Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.