Denna text innehåller annonslänkar

Termosmuggar som håller kaffet varmt

Publisert:
Termosmuggar som håller kaffet varmt

Spara morgonkaffet till jobbpendlingen och spara tid.

Här är fina termosmuggar som håller din dryck varm eller kall länge.

När det är stressigt på morgonen kan en termosmugg för kaffet vara lösningen istället för att köpa en kaffe på väg till jobbet. Men den är också bra att ha med på utflykten, bilresan eller ha den stående på skrivbordet på jobbet, så blir kaffet aldrig kallt.

Här har vi valt termosmuggar som håller kaffet varmt länge och som är enkla att bära med sig.

Stelton To go click termosmugg

Termosmugg med muminmotiv från Stelton som har ett smart lock som du enkelt öppnar och stänger med ett tryck på toppen. Termosmuggen rymmer 20 cl, har dubbla väggar och håller din dryck varm i upp till fyra timmar. Läs mer och köp den för 285 kr hos Bagaren och Kocken (annons från Prisjakt).

Termosmugg från Ikea

Praktisk termosmugg från Ikea i pulverlackerat rostfritt stål. Muggen har ett klicklock som är enkelt att manövrera med bara en hand. Läs mer och köp för 79 kr hos Ikea (annons via Prisjakt).

Termosmugg från WMF

Kopparfärgad termosmugg i rostfritt stål från WMF som rymmer 35 cl. Muggen har ett smart 360-graderslock som gör att du kan dricka från vilket håll du vill. Läs mer och köp för 360 kr hos Cervera (annons från Prisjakt).

Termosmugg från Primus

Perfekt för dig som är på språng. Muggen som fått namnet Slurken är tillverkad i rostfritt stål och rymmer 30 cl och har ett lock som öppnas med en enkel vridning. Läs mer och köp här (annons från Outnorth).

Termosmugg från Design Letter

Termosmugg från Design Letters som är tillverkad i rostfritt stål, rymmer 35 cl och har ett lock med pip. Finns i olika färger med olika sorters texttryck, läs mer och köp hos Nordicnest (annons).

Termosmugg från Eva Solo

Termosmugg i minimalistisk design från Eva Solo som är enkel att ta med överallt tack vare den praktiska bärremmen. Locket har en klickfunktion som är lätt att öppna och rymmer 35 cl. Läs mer och köp din mugg för 259 kr hos Kitchen Time (annons från Prisjakt).

Termosmugg från Wilfa

Svart termosmugg från Wilfa med dubbla väggar som håller din dryck varm eller kall. Muggen som rymmer 35 cl har ett praktiskt gummigrepp som gör den enkel att hålla. Läs mer och köp muggen för 247 kr hos Mediamarkt (annons från Prisjakt).

Termosmugg från Sagaform

Blå termosmugg från Sagaform som rymmer 24 cl och som öppnas med ett knapptryck. Perfekt att ha med i bilen eller på tågresan. Läs mer och köp här (annons från Åhléns).