Denna text innehåller annonslänkar

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Publisert:
Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Grilla den perfekta mackan med en smidig smörgåsgrill.

Ät mackan som den är eller servera den som ett smarrigt tillbehör till soppan.

Här har vi listat prisvärda smörgåsjärn att klicka hem idag.

Oavsett om du vill göra en klassisk grillad smörgås med ost och skinka, eller slår på stort och kanske slänger i getost, tomat och en skiva prosciutto, blir de riktigt goda och krispiga i en smörgåsgrill.

Här listar vi 7 prisvärda och praktiska smörgåsjärn så du kan njuta av en varm macka när helst du vill.

Emerio Smörgåsgrill XXL

Smörgåsgrill med plats för två smörgåsar. Smörgåsgrillen har ett värmeisolerat handdtag, en non-stickbeläggning för enklare rengöring, är BPA-fri samt har antiglid på fötterna. Läs mer och köp för 449 kr hos Ellos Home! (Annons från Prisjakt)

C3 Ciabatta smörgåsgrill

Mångsidig smörgåsgrill som kan grillar två vanliga toasts åt gången. Grillen är utrustad med nonstick behandlade plattor som ger fin yta samtidigt som de är enkla att rengöra. Plattorna är räfflade vilket gör att du kan grilla vanliga mackor, ciabatta eller turkiskt bröd. Läs mer och köp den för 379 kr hos Webhallen (annons via Prisjakt).

Smörgåsgrill från OBH Nordica

Smörgåsgrill från OBH Nordica med non-stick grillplattor som även passar lite tjockare bröd. Grillen har ett tråg i botten som samlar upp smulor och går att låsa så du kan ställa upp den vertikalt i skåpet. Läs mer och köp den för 299 kr hos Elon! (annons från Prisjakt)

Smörgåsgrill

Grilla stora mackor i denna smörgåsgrill från Krups med signallampor som visar när järnet är varmt och klart att använda. Läs mer och köp för 469 kr hos Elon (annons via Prisjakt).

Stor paninigrill

Perfekt storlek för de som vill göra flera mackor samtidigt. Den här paninigrillen från Breville har nämligen plats för fyra stycken bröd. Grillen är gjord i rostfritt stål och klarar av såväl panini och ciabatta som bagels. Läs mer och köp för 848 kr hos Bagaren och kocken här! (annons via Prisjakt)

Smörgåsjärn för öppen eld

Ta med matlagningen ut i naturen i sommar med det här smörgåsjärnet! Det är av gjutjärn, har långt skaft med trähantag och kan grilla en större smörgås eller flera grillkorvar. Läs mer och köp det här (annons från Outnorth).


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.