Denna text innehåller annonslänkar

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Publisert:
Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Grilla den perfekta mackan med en smidig smörgåsgrill.

Ät mackan som den är eller servera den som ett smarrigt tillbehör till soppan.

Här har vi listat prisvärda smörgåsjärn att klicka hem idag.

Oavsett om du vill göra en klassisk grillad smörgås med ost och skinka, eller slår på stort och kanske slänger i getost, tomat och en skiva prosciutto, blir de riktigt goda och krispiga i en smörgåsgrill.

Här listar vi 7 prisvärda och praktiska smörgåsjärn så du kan njuta av en varm macka när helst du vill.

Paninigrill

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Paninigrill från OBH Nordica med non-stick grillplattor som även passar lite tjockare bröd. Gillen har ett tråg i botten som samlar upp smulor och går att låsa så du kan ställa upp den vertikalt i skåpet. Läs mer och köp hos Kitch’n här! (Annons)

Ciabatta smörgåsgrill

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Den här smörgåsgrillen har en räfflad non-stickbeläggning där du kan välja om du vill göra två ”vanlig” mackor eller en större så som en ciabatta eller focaccia. Den har en indikeringslampa för bästa temperatur samt är enkel att rengöra. Läs mer och köp hos Bygghemma.se här! (Annons)

För hela familjen

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Sandwich Toaster XXL från tyska Cloer grillar fyra stycken smörgåsar på en gång. Smörgåsgrillen har plats för större brödskivor och gör en diagonal skåra i varje macka så de blir enklare att dela. Perfekt för dig som vill göra grillade mackor till hela familjen samtidigt. Läs mer och köp hos Cdon! (Annons)

Muminmotiv

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Charmig smörgåsgrill med Muminmotiv. Smörgåsgrillen har plats för två mackor, har en non-stickbeläggning och är enkel att rengöra. Läs mer och köp hos Cervera! (Annons)

Stor paninigrill

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Perfekt storlek för de som vill göra flera mackor samtidigt. Den här paninigrillen från Breville har nämligen plats för fyra stycken bröd. Grillen är gjord i rostfritt stål och klarar av såväl panini och ciabatta som bagels. Läs mer och köp hos Bagaren och kocken här! (Annons)

Bordsgrill

Praktiska och prisvärda smörgåsgrillar

Detta är visserligen inte ett klassiskt mackjärn, även om det kan användas som det. Den här lyxiga bordsgrillen är istället ett perfekt tillbehör för dig som vill få perfekt grillat kött och grönsaker. Grillen läser nämligen automatiskt av köttets tjocklek och justerar sedan både tid och värme utifrån din valda tillredningsgrad. Läs mer och köp här! (Annons)


Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.