Denna text innehåller annonslänkar

8 kaffebryggare till bra pris – våra favoriter

Publisert:
8 kaffebryggare till bra pris  – våra favoriter

Börja dagen men en god kopp kaffe. Här listar vi populära kaffebryggare som brygger härligt kaffe. Just nu är alla dessutom på rea, så passa på att klicka hem din bryggare innan de tar slut.

Visst börjar morgonen lite bättre med en god kopp kaffe? Det finns en uppsjö av olika kaffebryggare att välja mellan, och det samma gäller prislappen. Vilken som är bäst för dig är såklart högst individuellt och beror på vilka funktioner du tycker är viktigast.

Här listar vi kaffebryggare som är på rea!

Moccamaster 79320

Praktisk kaffebryggare från populära Moccamaster. Brygg ditt kaffe och använd sedan kannan för att varmhålla kaffet med. Smidigt! Den brygger 1,25 liter kaffe och har en effekt på 1 450 W. Se fler bilder och läs mer här. (Annons via Prisjakt)

Wilfa WSPL-3B

Klassisk kaffebryggare från Wilfa. Kaffebryggaren har en justerbar flödeskontroll och är utvecklas tillsammans med baristamästare. Den brygger 12 koppar och har en effekt på 1800 W. Se fler bilder och köp på REA för 1899 kr hos Netonnet här! (Annons via Prisjakt)

Pour Over Kit

Unna dig en hemmabryggd kopp kaffe med det här Pour Over Kittet från japanska Hario. Setet innehåller en kaffekanna gjord i glas, filterhållare i plast, kaffemått samt 40 st filter. Se fler bilder och köp på REA hos Kitchentime för endast 195 kr! (Annons via Prisjakt)

Electrolux

Kaffebryggare från Electroluxs kollektion Love Your Day Collection. Kaffebryggaren brygger upp till 12 koppar, har en löstagbar filterkorg, automatisk avstängning, antidropp och kannan kan diskas i diskmaskinen. Se fler bilder och köp på REA för 449 kr hos Köksaffären här! (Annons via Prisjakt)

Graef filterkaffebryggare

Stilren filterkaffebryggare från Graef. Kaffebryggaren har en förbryggningsfunktion samt ett stort brygghuvud för att få fram en extra fin arom. Den brygger 10 stora koppar eller 15 små och har både en värme- och droppfunktion. Se fler bilder och köp på REA för 513 kr hos Amazon! (Annons via Prisjakt)

Sencor SCE 7000BK kaffemaskin

Gillar du nymalet kaffe är denna kaffebryggare för dig då den har en inbyggd kaffekvarn. Kaffebryggaren brygger upp till 12 koppar, har en LCD-skärm och kan även brygga te. Se fler bilder och köp på REA för 1771 kr hos CDON! (Annons via Prisjakt)

Krups Pro Aroma

Krups Pro Aroma brygger upp till 15 koppar kaffe och har en praktisk termoskanna som håller kaffet varmt i upp till fyra timmar. Den har även automatisk avstängning och kabelfack för enkel förvaring. Se fler bilder och köp på REA för 879 kr hos Proshop.se! (Annons via Prisjakt)

Severin filterkaffemaskin

Har du en stor familj där hemma som alla vill ha kaffe? Severin filterkaffemaskin har dubbla termoskannor som håller kaffet varmt och gott. De har även automatisk avstängning och ett integrerat kabelfack. Se fler bilder och köp på REA hos Amazon för 703 kr! (Annons via Prisjakt)


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.