Denna text innehåller annonslänkar

Fina plastglas som är perfekta till picknicken och campingen

Publisert:
Fina plastglas som är perfekta till picknicken och campingen

Skippa pappmuggar och tråkiga engångsglas och satsa på plastglas som går att använda flera gånger.

Här listar vi fina och tåliga glas att ha med på picknicken, på stranden och i husvagnen.

Engångsglas tillhör det förgångna. Men till picknicken eller på badutflykten vill man inte gärna packa ner sina finaste vinglas eller dricka saft ur en mugg. Det finns många riktigt snygga glas i hårdplast som går att använda om och om igen som är perfekta för sommarens utflykter, campingen, båten eller poolpartyt.
Scrolla ner för att hitta din favorit!

Picknickglas från Sagaform

Fina plastglas på fot med facetterad yta från Sagaforms picknick-serie som är tillverkad i hårdplast men med en design som påminner om kristallglas. Glasen säljs i fyrpack – läs mer och köp här (annons från Nordic nest).

Champagneglas i plast

Tåliga champagneglas som är perfekta till champagnefrukosten eller picknicken i parken. Tåligt glas i klar hårdplast från Variera som låter dig njuta av bubblet utan att behöva oroa dig för att glasen ska gå sönder. Läs mer och köp här hos Cervera (annons).

Vinglas i plast

Tåliga glas i hårdplast från Rosendahl med kristallklar finish som gör att de ser ut som riktiga glas, som är perfekta för picknicken eller campingen. Säljs i tvåpack. Läs mer och köp till kampanjpris här (annons från Nordic nest)

Dricksglas i plast

Dricksglas från Koziol med en facetterad yta som som ger en vacker struktur. Glaset säljs i åttapack och passar för både varma och kalla drycker. Läs mer och köp här (annons från Åhléns).

Vinglas i plast

Vinglas i traditionell form på fot i genomskinlig plast från Nordiska plast som säljs styckvis för 29 kronor. Just nu är det kampanjpris hos Clas Ohlsson där du kan köpa 6 glas för 99,90 kr - läs mer här (annons via Prisjakt).

Plastglas från Bodum

Dubbelväggat plastglas från Bodum i transparent plast som passar för både varm och kall dryck. Läs mer och köp här hos Nordicnest! (Annons)

Champagneglas med tryck

Eleganta och charmiga champagneglas som för tankarna till Kalifornien. Champagneglasen har en fot i vit akryl som gör att det känns som äkta glas. De pryds av en snygg logotyp och säljs i 4-pack. Läs mer och köp hos Newport här! (Annons)

Vinglas i rostfritt stål

Glansiga vinglas i högblankt rostfritt stål, lika perfekta till picknicken som till grillkvällen. Glasen säljs i fyrpack – du hittar dem här hos Jotex (annons).