Denna text innehåller annonslänkar

7 stektermometrar som hjälper dig att lyckas vid spisen

Publisert:
7 stektermometrar som hjälper dig att lyckas vid spisen

Laga mat som proffsen med en stektermometer och få perfekt stekt kött, fisk och kyckling – varje gång.

Här listar vi termometrarna som håller koll på temperaturen på din mat.

Med en grilltermometer får du köttet precis så som du vill ha det och perfekt tillagad kyckling och fisk. Använd den både i köket och vid grillen i sommar för att slippa torra köttbitar eller kyckling som inte är riktigt klar.

Här listar vi flera stektermometrar i olika prisklasser som du kan klicka hem online.

Köttermometer

Smidig och prisvärd termometer från Bengt Ek Design som snabbt mäter temperaturer mellan 0°C–130°C grader. Läs mer och köp här (annons från Royaldesign).

Infraröd termometer

Med en infraröd termometer får du en snabb och exakt mätning av temperaturen. Termometern från Blomsterbergs mäter temperaturer mellan -50°C till +250°C och mätningen tar mindre än en sekund. Läs mer och köp här (annons från Bagaren och Kocken).

ETI Thermapen

Termometern från ETI mäter snabbt temperaturen och visar den på den inbyggda LCD-displayen och är perfekt att använda både i köket och vid grillen. Läs mer och köp den till kampanjpris hos Kitchentime! (annons).

Meater grilltermometer

Trådlös grilltermometer från Meater som du kopplar ihop med din smartphone för att hålla koll på temperaturen på olika sorters kött, fisk och fågel. Läs mer och se fler bilder och klicka hem den till 1190 kr hos Webhallen (annons via Prisjakt).

Anders Petter Backaryd

Prisvärd kökstermometer från Anders Petter med inbyggd timer som mäter temperaturer mellan -10°C till +300 grader. Läs mer och köp här (annons från Cervera).

Weber iGrill 2

Grilltermometern från Weber där du kan koppla samman upp till fyra termometrar som kan köras samtidigt, perfekt om du tillagar olika sorters kött på grillen. Termometern kopplar du enkelt ihop med en app i din telefon eller surfplatta. Just nu kan du köpa den för 1149 kronor hos Elgiganten. Läs mer och köp här (annons via Prisjakt).

Eva Solo

Stektermometer från Eva Solo har tre funktioner i en, använd den som timer, klocka och termometer. Den är enkel att använda och har förinställda temperaturer för olika tillagningssätt för kött. Läs mer och köp här (annons från Nordicnest).