Saffrans-och solrosröra

  • Markiz Tainton
Publisert:

Kocken Markiz Tainton lagar en härlig röra på getost, saffran och solroskärnor. Röran passar perfekt till kyckling, kött, matvåfflor eller till ostbrickan.

Saffrans-och solrosröra till våfflor.

Läs vidare

  1. Så gör du frasiga kokosvåfflor

  2. Ärtröra med smak av basilika

Markiz Tainton är reporter och redaktör på Godare.

Mer på Godare

  1. Vintips till fem goda pastarätter

  2. (1)

    Klassisk lasagne

  3. (3)

    Pannbiff med lök

  4. (4)

    Korv stroganoff med ris

  5. (1)

    Ugnsstekt falukorv med potatismos

  6. (1)

    Makaronigratäng

  7. Fiskgratäng med potatismos och lättkokta sockerärtor

  8. (1)

    Hemmagjord vitlökssås

  9. (1)

    Kantarelltoast med bacon

  10. (1)

    Kålsallad med lax