Denna text innehåller annonslänkar

Rejäla grillbestick och vassa köttknivar – fina tips

Publisert:
Rejäla grillbestick och vassa köttknivar – fina tips

Njut av härliga grillkvällar med ordentligt vassa knivar som enkelt skär igenom olika typer av kött och kyckling.
Här listar vi populära grillbestickset som du kan klicka hem i dag.

Grillbestick med vassa köttknivar är lite av ett måste på grillmiddagen för att du enkelt ska kunna skära igenom en grillad bit kött eller kyckling.

Här nedan listar vi några populära och eftersökta bestickset som är framtagna för kött och annan mat med lite motstånd – som behöver ett vasst alternativ. Fina bestick som både är praktiska och förhöjer din dukning till vardag och fest. Perfekt att uppgradera kökslådorna med eller att ge bort i present – kanske till mors dag?

Grillbestick från Vargen & Thor, 8 delar

Grillbesticken i serien Glöd från svenska märket Vargen & Thor är tillverkade av borstat rostfritt stål med fiskbensmönstrade handtag. Setet består av fyra fyrtandade gafflar och fyra sylvassa knivar. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons från Nordic Nest).

Grillbestick från Global, 4 delar

Skarpa grillbestick från populära knivtillverkaren Global. Designade till en modern och rustik utformning där handtagen har smyckats med Globals patenterade prickar. Dessa är inte bara estetiska, utan prickarna skapar ett halkskydd, ger ett bra grepp och en behaglig känsla när du använder besticken! Läs mer och köp här! (Annons från KitchenTime).

Grillbestick från Tramontina, 12 delar

Prisvärda köttbestick från Tramontina med stadiga handtag i mörkbrunt trä. Modellen har namngivits utifrån den spanska och portugisiska termen "churrasco" som betyder grillat kött. Knivarna har sågtandade blad som passar utmärkt för att skära igenom kött. Besticken tål höga temperaturer och att diskas i maskin. Läs mer och köp här! (Annons från Bagaren och Kocken).

Grillbestick från Gense, 12 delar

Duka till sex personer med dessa stilrena grillbestick från Gense i serien Old Farmer. Designade av Bent Savering med en rustik look. De är tillverkade i rostfritt stål och plast och går bra att köra i diskmaskin. Perfekta att använda till grillat! Säljs i set om 12 delar med kniv och gaffel. Läs mer och köp till kampanjpris här (annons från Royal Design).

Köttknivar från Anders Petter, 6-pack

Rejäla och prisvärda köttknivar med trähandtag från Anders Petter. Knivarna har sågtandade blad och är utformade med extra stora handtag i mörk rosenträ. Serien heter Backaryd Grande och säljs i set om sex stycken. Läs mer och köp här! (Annons från Cervera).

Grillbestick från WMF, 12 delar

Stilrena grillbestick från tyska WMF i serien Geschenkidee, som är utformade för att enkelt skära igenom större köttbitar. Kniven har en vass tandad egg och gafflarna har extra långa spetsar som gör det enkelt att hantera all form av grillat. Säljs i set om 12 delar med kniv och gaffel och levereras i en snygg och praktisk trälåda. Läs mer och köp till nedstt pris här! (Annons från Nordic Nest).

Grillbestick Raw från Aida, 8 delar

Serien ”Raw” är ett minimalistiskt designat grillbestickset i 8 delar från danska märket Aida. Det innehåller fyra gafflar och fyra grillknivar med tandad egg utformade med en skandinavisk look. Setet är vackert att kombinera med tallrikarna i stengods samma serie eller annat porslin. Läs mer och köp här! (Annons från Bagaren och Kocken).

Grillbestick Markus Aujalay, 12 delar

Kött- och grillbestick från stjärnkocken Markus Aujalays Signature-kollektion. Besticken är tillverkade i högklassigt rostfritt stål och har en högblank yta. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons från Royal Design).

Grillknivar från Scandi living, 6-pack

Dessa eleganta köttknivar från svenska Scandi Living har en satinmatt yta och är tillverkade av rostfritt stål. Utrustade med vassa tänder som enkelt skär igenom grillade grönsaker och kött. Knivarna säljs i set om sex stycken och är med sin enkla design lätta att kombinera med olika serviser. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons från Nordic Nest).

Grillbestick Eva Solo, 8 delar

Legio Nova grillbestick, från danska Eva Solo, är tillverkade i blankpolerat rostfritt stål, med en härlig tyngd som ligger bekvämt i handen. Den tandade kniven är perfekt för rejäla köttbitar och är fina att använda både till vardag och fest. Besticken säljs i set om fyra gafflar och fyra knivar. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons från Royal Design).