Spackla tårtan som en konditor

  • Andréa Brändström
Publisert:

En perfekt spackling av tårtan blir pricken över i. Bakproffset Andrea Brändström visar sina smartaste knep för bästa resultat.

Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas

Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.

Läs vidare

  1. Så blir tårtbottnarna jämnt delade

  2. Så blir din tårtbotten extra saftig och god

  3. Så monteras höga tårtor enklast

Andréa Brändström är reporter och redaktör på Godare.

Mer på Godare

  1. (0)

    Hummus med citronolja

  2. Packat för picknick – Markiz ger bästa tipsen

  3. Helstekt kalkonfilé

  4. (0)

    Vit sangria

  5. Drömmiga kombinationer mellan skaldjur och öl

  6. Niki Sjölunds tips på nybörjarsvamp­ar

  7. Fem röda höstviner

  8. Fem goda mousserande viner från Spanien

  9. Vin till grytor

  10. Tips på fem krispiga vita viner