Blodpudding med krispig kål och lingon
Skånsk blodkorv eller blodpudding? Det går bra med vilket som. Huvudsaken är att du steker den med goda grejer till, som krispig kål, lök och sötsyrligt äpple som här.
Ingredienser
- 500 gBlodpudding, eller blodkorv
- 1 rödlök
- 200 grödkål
- 1 Äpple, rött
- Smör
- Salt
- vitpeppar
Till servering
- rårörda lingon
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Tareq Taylor
Tareq Taylor är en välkänd kock och kokboksförfattare. Han har vunnit ”Kockarnas kamp”, varit julvärd i SVT och synts i tv-program som ”Trädgårdstider” och ”Över Atlanten”. På Godare får vi följa med på en kulinarisk resa i ”Tareq Taylor's Nordic Cookery”. Här lagas det mat från hela Norden, med spännande människor och matupplevelser i världsklass.
Visa 37 recept