Denna text innehåller annonslänkar

8 smidiga elgrillar till balkongen

Publisert:
8 smidiga elgrillar till balkongen

Har du ont om plats hemma eller vill du bara byta ut gas och kol? Satsa på en elgrill i sommar!

Här är några bra tips på elektriska grillmöjligheter.

Är grillning bara till för dem med stora trädgårdar? Nej då! Med en smart och smidig elgrill kan du grilla i princip överallt, till och med på balkongen (om din förening tillåter detta, vill säga). Ett bra alternativ till gasol och kol, och det går dessutom enkelt att plocka med sig sin elgrill på campingsemestern eller utflykten. Allt du behöver är ett eluttag så är saken snart biff!

Här har vi plockat fram 8 tips på smidiga men kraftfulla elgrillar!

Weber PULSE 2000 elgrillar

Denna elgrill från Weber med ett smart stativ gör grillningen enklare, även på balkongen. Grillen är utrustad med grillgaller i porslinemaljerat gjutjärn, lock och balja i gjuten aluminium, digitala funktioner, dubbla grillzoner, avtagbara komponenter och kontrollpanel, elektronisk temperaturkontroll, statuslampa, digital termometer med LED-display och mycket mer! Läs mer och köp för 8 990 kronor hos Netonnet (annons från Prisjakt).

Weber Q1400

Även om du bor inne i stan ska du kunna njuta av en grillkväll i sensommarsolen. Med Weber Q1400 är det inte längre något problem. Smidig och smart elgrill som passar perfekt på balkongen. Grillgaller i porslinemaljerat gjutjärn, lock och balja i gjuten aluminium, glasfiberförstärkt nylonram! Läs mer och köp för 2 995 kronor hos Hornbach (annons från Prisjakt).

Austin and Barbeque AABQ Electric Grill

Austin and Barbeques elgrill har utrustats med många funktioner för att du som grillentusiast ska få ut så mycket av grillen som möjligt. Den är idealisk för balkong och altan tack vare sin nätta storlek. Den är även enkel att förflytta och ta med överallt, för den har hjul, är hopfällbar och har lås på locket som ser till att den inte ofrivilligt öppnas! Läs mer och köp för 1 490 kronor hos Netonnet (annons från Prisjakt).

OBH Nordica OptiGrill

En smart elgrill från OBH Nordica utrustad med en sensor som automatiskt läser av tjockleken på köttet och justerar tid och temperatur därefter. Indikatorn anger köttets tillagningsgrad, från rare till well done. Löstagbara grillplattor med non-stick beläggning som tål maskindisk! Läs mer och köp för 1 990 kronor hos Vitvaruexperten (annons från Prisjakt).

Severin Seno Digitalboost

Stadig och bra elgrill med Safetouch så du inte bränner dig. Vi dens OLED-display kan du ställa in önskad temperatur och gå från 0 grader upp till 500 grader på bara 10 minuter. Den integrerade stektermometern visar tydligt hur varmt köttet är och löstagbara delar betyder enkel rengöring! Läs mer och köp för 1 989 kronor hos Bagaren och Kocken (annons från Prisjakt).

Severin elektrisk klotgrill

Njut av grillad mat på balkongen från den här elektriska klotgrillen från Severin. Grillen har en stor grillyta på 41 cm i diameter och en grillplatta med keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast. Med ett medföljande smidigt stativ håller du ordning på grillredskapen samtidigt som den inte tar upp alltför mycket plats! Läs mer och köp grillen här! (Annons från Gardenstore).

Napoleon - PRO285-E

En kompakt men kraftfull elgrill från Napoleon med en effekt på 2200 Watt som kommer ge dig en härlig stekyta på nolltid. Den har ett porslinemaljerat grillgaller i gjutjärn och en avtagbar värmeslinga för smidig rengöring. Tack vare sin nätta storlek och behändiga handtag på sidorna passar elgrillen perfekt på såväl balkongen som att ta med på campingsemestern! Se fler bilder och köp för 3 689 kronor hos Hemmy! (Annons från Prisjakt).

Muurikka elgrill

En smidig elektrisk bordsgrill från populära Muurika. Trots sin lilla och behändiga storlek har den samtidigt tillräckligt stor yta och effekt för att laga mat för familjen. Med en effekt på 2200 Watt fixar den härlig grillyta på maten och tack vare att den drivs på el är temperaturregleringen enkel att kontrollera! Se fler bilder och köp för 2 925 kronor hos Bygghemma! (Annons från Prisjakt).